Dat is anders
wakker worden

Treeline

 • Deel bestickering
 • Kleuren: Full Color print
 • Voorbereidingstijd: ca. 15 werkdagen
 • Montagetijd: 2-3 dagen
Toepasbaar op:

Houdbaarheid: 6-7 jaar
Voertuigkleur: Op alle kleuren toe te passen
Kleuren: Niet aanpasbaar
Oppervlak: Mat of glanzend

Maak van jouw camper, echt jouw camper!

Drop files here or
Max. file size: 256 MB.
  Technische informatie

  Wij leveren altijd de hoogste kwaliteit, daarom werken wij alleen met A-merk folies van toonaangevende merkfabrikanten! De lakvlakken die bij het gesloten voertuig van buitenaf zichtbaar zijn, worden voorzien met speciaal daarvoor aangepaste folies. Al onze producten worden geleverd met onderhoudsinstructies. Uiteraard kunt u na het aanbrengen van de folie nog met uw camper naar de wasstraat en heeft u ook nog eens 2 jaar garantie op uw folie!

  Algemene informatie

  Al onze ontwerpen moeten gezien worden als voorbeelden, het ontwerp kan op diverse voertuigen worden toegepast.

  Zoek een ontwerp uit dat bij je past en vul dan ons aanvraagformulier in. Als je het aanvraagformulier invult en de foto’s van je camper of caravan toestuurt zullen wij op korte termijn een offerte toesturen. U ontvangt dan van ons een compleet aanbod! Als dit aanbod bevalt, passen wij het ontwerp aan je voertuig aan.

  Elk product wordt in een tijdsbestek van maximaal 3 uur grafisch aangepast aan uw voertuig. Heeft u andere speciale wensen, dan berekenen wij de extra werktijd à € 75/uur (incl. btw).

  Naast het gekozen ontwerp kunnen er natuurlijk ook afbeeldingen en/of teksten worden toegevoegd. Afhankelijk van de grote en complexiteit zal hier een aanvullende prijsopgave voor worden afgegeven.

  Als we het eens zijn over het ontwerp nemen wij contact met je op om een ​​afspraak te maken. Al met al duurt dit proces tussen de 2 en 6 weken.

  Helaas kunnen wij geen garantie afgeven voor een gehamerd/bobbelig oppervlak. Dit komt meestal voor op de wat oudere campers en caravans.