Fantastisch
uitzicht

Wat maakt jouw camper jouw camper? Of jouw caravan jouw caravan? Vanuit de fabriek is de camper nogal een eenheidsworst. Vaak met saaie striping en niet erg onderscheidend. Een camperbezitter is trots op zijn of haar camper. Waarom zou je deze dan niet helemaal eigen maken? Dit doen we door middel van wrappen of deels bestickeren van de camper of caravan. Heb je een gedateerd interieur, dan kunnen met gebruik van interieurfolie ook de camper/caravan aan de binnenkant weer helemaal van deze tijd maken en dan ook nog in jouw smaak.

Make it YOUR camper!

5 stappen

Via 5 onderstaande stappen maak je jouw mooie camper nog mooier. Ga je voor één van de “Ready to Stick” ontwerpen of gaan we er samen iets moois van maken? Heb je eigen ideeën, laat het weten.

1.

Hoe gaan wij te werk

Het is heel simpel. Door de volgende stappen te doorlopen kun je een offerte opvragen voor jouw camper of caravan. Hierbij heb je de keuze uit reeds ontworpen bestickering maar misschien heb je zelf wel hele wilde ideeën. Er is van alles mogelijk.

2.

Foto’s van je trotse bezitting

Om een goede prijs af te kunnen geven is het handig dat we kunnen zien hoe het voertuig eruit ziet. Maak een aantal goede foto’s. Graag van iedere zijde zo recht mogelijk en misschien zijn er ook nog details die belangrijk kunnen zijn.

3.

Maak je keuze

Neem een kijkje bij de “Ready to Stick” ontwerpen. Misschien zit hier al iets tussen dat bij je past. Mocht je andere ideeën of wensen hebben dan is het mogelijk om een maatwerk offerte aan te vragen.

4.

Keuze gemaakt?

Nadat je één van de ontwerpen hebt gekozen of voor een maatwerk ontwerp hebt gekozen komt de offerte zo snel mogelijk je kant op. Wanneer je tevreden bent over het ontwerp en de prijs, gaan we een afspraak maken om de camper of caravan te voorzien van z’n nieuwe jasje.

5.

Afleveren en ophalen

De camper of caravan wordt op de afgesproken datum geleverd. Deze dient goed gewassen te zijn (geen wax) en zal na aflevering eerst een nachtje binnen moeten drogen en opwarmen voordat het plakfeest kan beginnen. Verdere dieptereiniging en bestickeren zal 1 tot 2 weken in beslag nemen. Dit is afhankelijk van het gekozen ontwerp. Als de camper of caravan van zijn nieuwe jasje is voorzien zal de folie nog even moeten rusten voor een goede hechting. Daarna kun je de weg op met je trotse bezit.

It’s
a wrap

Kijk eens hoe mooi het is geworden!