Veel gestelde vragen

Praktisch
 • WAT KOST HET WRAPPEN VAN EEN KEUKEN OF MEUBEL?
  + -
  Dat is afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van de keuken en de bewerkelijkheid van het plakwerk. Stuur ons via het stappenplan minimaal 6 foto’s toe van jouw keuken of meubel en je ontvangt binnen 48 uur een richtprijs.
 • HOE LANG DUURT HET WRAPPEN?
  + -
  Wij wrappen jouw keuken over het algemeen binnen twee dagen op een zorgvuldige en nauwkeurige manier. Is jouw keuken een stuk groter dan gemiddeld? Dan kan het zijn dat wij iets langer bezig zijn. Uiteraard kunnen wij hier na het zien van de foto’s een goede inschatting van maken.
Garantie
Interieurfolie
 • KAN IK FOLIE SAMPLES AANVRAGEN?
  + -
  Heb jij een kleur of look in gedachte maar wil jij eerst even voelen en voorproeven bij jou thuis? Neem gerust contact met ons op en wij sturen jou een samplefolie toe. Twijfel je over meerdere kleuren en wil je graag persoonlijk advies? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken, zien en voelen.
 • IS DE FOLIE HITTEBESTENDIG?
  + -
  Zeker! Wanneer je kokend water morst is er dus niets aan de hand. Pas wel op met hete pannen. Daar wordt de folie minder vrolijk van en zal dan ook kapot gaan.
 • HEB IK SPECIALE SCHOONMAAKMIDDELEN NODIG?
  + -
  Nee hoor. Je kunt de folie schoonmaken met een normaal schoonmaakmiddel. Pas wel op met agressieve/bijtende middelen en gebruik geen scherpe materialen, zoals bijvoorbeeld een schuurspons.
 • BLIJVEN ER VINGERAFDRUKKEN ACHTER OP DE FOLIE?
  + -
  Wij werken met hoogwaardig anti-fingerprint folie. Dit betekent dat er in principe geen vingerafdrukken op het folie achterblijven. Wanneer je heel fanatiek hebt staan koken, waardoor je écht vieze/vette vingers hebt, kan het natuurlijk wel mogelijk zijn dat dit vingerafdrukken achterlaat.
 • WRAPPEN JULLIE OOK ONGELIJKE OPPERVLAKKEN?
  + -
  Het wrappen van ongelijke oppervlakken, zoals kastjes met een inkeping, is mogelijk. Houd er wel rekening mee dat dit extra tijd kost, en daardoor duurder kan uitvallen.
 • IS DE FOLIE EENVOUDIG TE VERWIJDEREN?
  + -
  Nee, en dat is maar goed ook. Je wilt natuurlijk niet dat de folie uit zichzelf loslaat. De folie hecht zeer sterk. Wil je de folie laten verwijderen omdat je bijvoorbeeld een huurwoning hebt en gaat verhuizen? Neem dan een professional in de hand. De juiste expertise is namelijk vereist en bovendien heb je er specifiek gereedschap voor nodig.
 • WELK MATERIAAL GEBRUIKEN JULLIE VOOR WRAPPING?
  + -
  Wij gebruiken een speciaal ontwikkeld, hoogwaardig, interieurfolie dat een dikke laminaatlaag bevat. Dit materiaal plakt zeer goed en is kras- en stootbestendig. Deze folie gaat onder normale omstandigheden zeker tien jaar mee.

Heeft dit je
gerustgesteld?

Heb je nog vragen?

info@itsawrap.nl
06 28 11 2002

We kunnen bijna aan de slag met het wrappen.

Drop files here or
Max. file size: 256 MB.